Forbundsstyret i Stoffskifteforbundet har ansatt Eddy Kjær som ny generalsekretær i  Stoffskifteforbundet.

«I Eddy har vi fått en leder som er uredd, har mot og ambisjoner» sier Venche Fagereng, forbundsleder. Hun legger til at hans egenskaper, erfaring og nettverk er nyttig i arbeidet med å videreutvikle Stoffskifteforbundet som interesseorganisasjon.

Eddy Kjær (37) kommer fra NHO Reiseliv – Norwegian Hospitality Association, der han var fagsjef for kompetanse og rekruttering. I Stoffskifteforbundet vil han blant annet bidra med teamutvikling, strategi og politisk arbeid med fokus på å øke medlemsmassen i Stoffskifteforbundet.

«Jeg er svært glad for å være med på utviklingen av Stoffskifteforbundet og ser frem til mye interessant arbeid fremover. Omtrent 210 000 mennesker i Norge bruker medisin for sin stoffskiftediagnose! Stoffskifteforbundet er en viktig organisasjon for mange tusen norske menn, kvinner og barn. Vi
skal være til stede for medlemmene og innta en tydelig samfunnsposisjon, samtidig som likepersonarbeidet, informasjon og fellesskap blir sentrale oppgaver fremover. Videre ønsker vi å forbedre behandlingstilbudene, og gjøre Stoffskifteforbundet til en enda mer aktuell og relevant organisasjon for våre medlemmer,» forteller Kjær.

Stoffskifteforbundet er en frivillig organisasjon med i overkant av 7000 medlemmer per 1. desember 2016.

Eddy Kjær tiltrådte stillingen 2. januar 2017, etter Gro Larsen.

For spørsmål, ring Eddy Kjær på mobil 986 39 010.